סוכרת והיפרפילטרציה כלייתית

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

28/10/2018 | 01:51 | מאת: לרה

שלום רב סובלת מסוכרת והיפרפילטרציה כלייתית בעקבות כך. רציתי לדעת, האם במצבים הנ"ל ניתן לנסות לטפל בצמחי מרפא? (כרגע לא נוטלת טיפול תרופתי). האם יש צמח מסויים או משפחה של צמחים שידוע שגורמים לנזק ממשי ועליי להמנע מהם? האם יש צמחים שידועים כמסייעים להורדת סוכר ולשיפור תפקודי הכליות?

שלום לך לשאלתך, ניתן לטפל בצמחי מרפא בהיפרפילטרציה כלייתית אך יש להיעזר במטפל עם נסיון בטיפול זה. אחרת יכול להיגרם נזק. עם טיפול נכון בהתאמה אישית בצמחי מרפא ניתן לתמוך בגוף ולאזן את הכליות ואת הסוכר בדם. ממליץ גם על פעילויות שתומכות באיזון מערכות הגוף כגון צ'י-קונג, הליכה ועוד. בהצלחה אורי פוביצר

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת