תוצאת ספירת דם

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

03/01/2012 | 18:53 | מאת: טלי

בתי בת 10 חודשים ומיום שבת האחרון יש לה חום . הלכתי גם למר"מ במוצאי שבת וגם אתמול {יום שני) הייתי אצל רופא הילדים שלה . הרופא הפנה אותי לספירת דם דחופה שהתבצעה היום (יום ג') ונתן לה את התרופות: בטנזול,אזיתרומיצין וטרבולין. כעת לאחר שעיינתי בתוצאות המעבדה של היום הערך של הLYM הינו 44.1 רציתי לדעת מה המשמעות של ערך זה? עליי לציין שהתרופות הללו ניתנו לה אחרי הבדיקות שעשתה בבוקר. אשמח אם תענה לי בהקדם, טלי.

שלום, מאד קשה לתת תשובה על סמך נון בודד מתוך כלל הבדיקה. אם הלמפוציטים גבוהים זה מרמז על מחלה וירלית.

מנהל פורום חום אצל תינוקות