מחיפה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

16/05/2011 | 11:39 | מאת: צי'קי

שלום, עברתי בחודש ינואר ניתוח להוצאת גוש קרטוטי לבן מימתר הקול בצד שמאל, היתה לי צרידות שאחרי הניתוח נרגעה והקול די חזר לעצמו, מאז אני מרגישה שינוי בטעמים ולאחרונה יש לי תופעה שאני בטוחה שקשורה לאותה תופעה אני מעשנת הטעמים השתנו לי ויש לי כל הזמן טעם חמוץ מתוק בפה וחוסר תאבון, בנוסף תופעה שהולכת ומחמירה שיעול עם כיח כבד,כיחכוח תמידי וגוש ליחה צמיגי שאני יורקת החוצה ובעת הבליעה תחושה של ליחה לא יוצאת ולא נבלעת שתקופה בין החיך הרך לגרון לריכוך אני שותה כל דבר חם ע"מ להקל על התחושה זה מאוד מציק טרם הלכתי לביקורת אחרי הניתוח , בעת הניתוח הייתי עם דלקת גרון ופגיעה בשקד נפוח שיצר לי בעיית בליעה קשה ומאז עקב שינוי טעמ בפה חוסר תיאבון אבקש ייעוץ או הכוונה מה עלי לעשות המון תודה מחכה לתגובה

16/05/2011 | 12:40 | מאת:

השאלה הכי חשובה - מה התשובה הפתולוגית? מה האבחנה של "הגוש הקרטוטי הלבן" שינויי טעם יכולים להמשך מס' שבועות אחרי ניתוח גרון, שכן הלחץ על הרקמות בלוע בזמן הניתוח יכול ליצור פגיעה זמנית בחוש הטעם. לגבי שאר השאלות - צריך לבדוק אותך בדיקה אנדוסקופית מלאה כדי לענות. את מוזמנת!