קשיי בליעה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

30/04/2011 | 12:03 | מאת: אמא מודאגת

בתי בת 23 נמנעת מאוכל מוצק עקב קשיי בליעה היא אוכלת רק אוכל רך ונוזלי כל הבדיקות תקינות למי לפנות

30/04/2011 | 15:58 | מאת:

מה הכוונה "כל הבדיקות תקינות"? האם עברה בדיקה אנדוסקופית מלאה על ידי רופא אא"ג ו/או רופא גסטרו? כמה זמן הבעיה נמשכת? האם היא שומרת על משקל או יורדת?

12/05/2011 | 18:12 | מאת: אמא מודאגת

היא עשתה בדיקה קולסקופיה של גסטרו בדיקה סיב אופטיאצל רופא אף אוזן גרון היא נשלחה לבדיקה של צילום בוידאו של מנגנון הבליעה אך היא לא עשתה את זה כי חשבנו שזה הרבה קרינה המצב התחיל לפני כשנה ורק בחודשים האחרונים אינה מסוגלת לאכול מוצקים ואף רופא לא עוזר לנו כולם אומרים שהיא צריכה פסיכיאטר אנחנו כבר לא יודעים מה לעשות אנחנו מיואשים