כאבים בגרון ודימום מהאף ומהפה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

07/12/2016 | 09:23 | מאת: עידית

מזה כ 3 חודשים כאב בגרון בצד שמאל (במקום שאי אפשר לראות מהפה) בהסתכלות מהפה ריקמה אדומה בצד שמאל שלא היתה שם,שקדים הוצאו לפני כ 35 שנים. דימומים חוזרים מנחיר שמאל בלבד(כ 8 פעמים) דם מהפה לא תמיד במקביל לדימום באף(כ 5 פעמים) קושי בבליעה,יובש קיצוני בגרון ניתוח מיתרי קול אצלך ב2013 ניתוח תימומה 2016(אמרו שאין קשר להרדמה,כל הנ'ל היה לפני התימומה) בפט סיטי נראה גידול במקום אחד בגוף בלבד שהתגלה כתימומה באולטרסאונד התגלו ציסטות בבלוטת תריס מאוד קטנות סיטי צואר בלוטות מוגדלות (מחר יהיה לי פיענוח) אמורה להגיע מאוסטרליה לארץ , טיסה ארוכה. האם יש איזה סיכון בטיסה ? מתואם תור לבדיקה אצלכם לאחר ההגעה.

10/12/2016 | 23:25 | מאת:

ממליץ לעבור בדיקת אא"ג כולל בדיקה בסיב אופטי באוסטרליה, לפני שאת יוצאת לטיסה.