משהו תקוע בגרון-הרגשת חנק,קוצר נשימה,ושיעול יבש.

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

24/09/2016 | 23:35 | מאת: ירון

כבר חודש שאני מרגיש כאילו משהו תקוע לי בגרון.מתלווה לזה קוצר נשימה,סומק בפנים,ושיעול יבש.הייתי אצל רופא א.א.ג,שטוען שזו אלרגיה(שאני סובל ממנה בחילופי עונות)...נתן לי כדורי טלפאסט שלא עוזרים כלום.אני מרגיש ממש חנק שקורה לי לפני השינה בד"כ,ושיעול יבש,שבא אחרי שאני אוכל.כמו כן יש סומק בפנים,וקוצר נשימה. אוסיף שעכשיו התחילו צרבות,שלא היו לי אולי 30 שנה. אני עושה ספורט סדיר,אוכל מסודר ובריא,בן 52 ופשוט לא מבין מהיכן זה ירד עליי,אולי חיידק?,אולי הדביקו אותי?... אשמח לעזרה ואולי עליי לפנות לרופא גסטרו? תודה באמת ירון

25/09/2016 | 03:19 | מאת:

כדאי בהחלט לפנות שוב לרופא אא"ג להערכה חוזרת, וכן לאור הצרבות גם לרופא גסטרו. האם יש מרכיב של חרדה/מתח רב סביב אירועי המחנק? זה לרוב מחמיר את התחושות.