בעיות בבליעה האם יש טיפול כמו תרגילים

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

04/05/2016 | 11:52 | מאת: יהודית

אמי עברה ניתוח אורתופדי (שבר בצוואר בירך) כנראה במהלך הניתוח עברה ארוע מוחי שגרם לה לבעיות בדבור ובבליעה. המליצו על אוכל דייסתי ובלנדר. בתחילה היא אכלה אבל כעת היא מפעם לפעם ממעיטה באוכל ולא רוצה לאכול. האוכל נשאר תקוע בחיך לפעמים מצליחה לבלוע ורוב הפעמים נשאר בחיך. מה אפשר לעשות במקרים כאלה האם ניתן לטפל בבעיה ?

07/05/2016 | 14:19 | מאת:

כדאי להגיע למרפאת בליעה באחד מבתי החולים הציבוריים כדי לעבור אבחון משותף של רופא אא"ג וקלינאי תקשורת. בהתאם לממצאים יינתנו המלצות.