בעיות בבליעה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

13/10/2014 | 16:07 | מאת: זהבה

שלום רב אני בת 60 בריאה, בחודש האחרון אני מרגישה כאילו יש לי גוש בגרון, נוסף לזה שאני אוכלת גלידה, ולא יודעת למה רק זה, לא יורד חלק וחוזר לפה. הייתי אצל רופא אף אוזן גרון הוא החדיר לי דרך האף אני חושבת סיב אופטי, ובדק ואמר שהכל תקין. האם זו בדיקה מספיקה? חייבת לציין שנודע לי שחברה שלי חלתה בסרטן הוושט, ויתכן שזה משפיע עלי. בתודה מראש.

16/10/2014 | 20:42 | מאת:

ניתן להשלים את הבירור על ידי שיקוף ושט עם בליעת חומר ניגודי וכן בדיקה על ידי גסטרואנטרולוג. יתכן והעובדה שציינת משפיעה עליך, עדיף להיבדק כדי להסיר דאגה מליבך.

17/10/2014 | 08:49 | מאת: זהבה