לעיתים כאבים בבליעה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

11/08/2014 | 03:38 | מאת: גאיה

דר להב שלום, אני בת 46 בריאה בדרך כלל במשך כשנתיים לעיתים כשאני בולעת מזון כגון אורז או ספגטי אני חשה כאב של חיכןך בצד שמאל של הגרון . בשבועיים האחרונים הכאב קיים כל הזמן בעיקר במשך הלילה כאילן יש משהו שם עם הקרנה גם לכיוון האוזןכולל ריח רע שעולה מכיוון הגרון לא השיניים..למי עלי לפנות ומה זה יכול היות? אודה לך על תשובתך מקווה שתוכל להרגיע אותי. תודה מראש גאיה

15/08/2014 | 13:32 | מאת:

אחת האפשרויות היא שיש כיס בשקד אשר נכנסים לתוכו שאריות מזון. בהמשך נגרם זיהום מקומי עם כאב וריח רע. מציע לגשת להיבדק על ידי רופא אא"ג כולל בדיקה אנדוסקופית בסיב אופטי