הצטברות רוק בשינה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

17/05/2012 | 15:38 | מאת: אורח

שלום אני בן 58, כל ערב שאני ישן אני מתעורר מספר פעמים באמצע הלילה ממחנק של רוק שממלא את הפה ולא יכול לנשום כתוצאה מזה, אני קם באופן פתאומי מס' פעמים בלילה ובולע את כל הרוק שהצטבר, אני סובל כשנה מהבעיה הזאת. הייתי אצל מגוון של רופאים ועשיתי מגוון של בדיקות, אולם אף רופא אינו מכיר את הבעיה כלל, ולא יכול להצביע מאיפה נובעת הבעיה. אשמח מאוד אם תוכל להפנות אותי לטיפול או לרופא ספציפי שמכיר את הבעיה או שיכול לנסות לאתר את הבעיה ולטפל בו.

18/05/2012 | 12:29 | מאת:

האם עברת בדיקה במכון שינה? אם לא אז אני ממליץ, אולי אתה סובל מהפרעה חסימתית בשינה שמעוררת את התלונות האלו