שאלה על קוצר נשימה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

26/02/2012 | 22:01 | מאת: גולן

ד'ר שלום רב . אני בן שלושים,מעשן ובגדול אני סובל מהפרעות חרדה אבל לאחרונה מזה שלוש שבועות אני סובל מקוצר נשימה זאת אומרת אני נושם ואחרי חצי דקה מרגיש חנוק ומרגיש צורך חזק לנשום עמוק ואם אני לא מצליח לנשום עמוק מספיק אני עדין מרגיש חנוק עד שאני מצליח לתת נשימה עמוקה מספיק שמספקת את החנק המוזר הזה. רופא המשפחה שלי אמר שזה סטרס וזה יעבור והחזיר אותי לכדורים נגד חרדה ודיכאון בשם סימבאלתה . בינתיים אני שבוע על הכדורים וללא שיפור זה ממש מלחיץ אותי ומכניס אותי להתקפי חרדה חוסר מצב רוח וקושי אפילו לדבר . אני רוצה בבקשה לשמוע המלצה נוספת לפתרון הבעיה או אילו בדיקות אני יכול לבצע על מנת להטיל ספק בבעיה פיזית בתודה גולן

05/03/2012 | 09:59 | מאת:

בדיקת אא"ג מלאה כולל בדיקה אנדוסקופית בסיב אופטי תענה על השאלה האם יש בעיה פיזית או לא.

05/03/2012 | 16:45 | מאת: גולן

אבקש מרופא המשפחה לשלוח אותי לבדיקות שהמלצת תודה רבה