בעיות בליעה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

05/07/2011 | 18:29 | מאת: מיכל

ערב טוב לפני שבוע וחצי התבשרתי שחברתי הטובה חלתה במחלת סרטן קיבה. לאחר יום הרגשתי כמעין גוש בגרון, שהתפתח לבעיות בליעה.מזה שבוע וחצי אני עוסקת רק בנושא זה, ןכל כמה שניות מנסה לבלוע את הרוק כדי לבדוק אם עדיין קשה לי לבלוע. כמו כן מנסה לאכול כדי לראות האם האוכל נתקע או יורד. אני ידועה כאדם חרדתי מאוד. האם קושי בבליעה יכול לנבוע מחרדה??תודה מראש על תשובתך

16/07/2011 | 14:11 | מאת:

אמנם לא בדקתי אותך (ואת צריכה להיבדק כדי לשלול בעיה בדרכי בליעה עליונות), אך בהחלט יתכן שמדובר בתחושות על רקע חרדה.