נגישות
נגישות

טיפול בנחירות באמצעות ניתוח לוע

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

20/02/2017 | 14:08 | מאת: עומר

ד"ר להב שלום רב אני סובל שנים רבות מבעיות של נחירה וגם Sleep Apnea בדרגה קלה. אני בעיקר מעוניין לטפל בנחירות בעקבות קושי לישון עם הבת-זוג שלי, וגם לשיפור איכות השינה. החלטתי לקחת את העניין לידיים. רופא מאיזור ת"א שמבצע ניתוחי הרחבת לוע ומתמחה בנחירות המליץ לי על ניתוח הרחבת לוע. מכיוון שהוא גם הגורם הממליץ וגם המבצע החלטתי לבדוק כמה חוות דעת אובייקטיביות על העניין. הייתי מעוניין לדעת מה דעתך על ניתוח כזה? מה הסיכונים ומה ההסתברות להם? (האם נדירים או שכיחים) מה היעילות בטיפול? האם היעילות שכיחה? המליצו לי גם על פיתרון של סד דנטלי. אך אם הסיכויים גבוהים והסיכונים נמוכים הייתי מעדיף לפתור לצמיתות מאשר לישון עם סד כל החיים. בתודה והערכה עומר

לקריאה נוספת והעמקה

עומר שלום זהו פורום בנושא הפרעות בליעה ולא נחרה... בכל מקרה - סיכויי ההצלחה בניתוח הרחבת הלוע תלויים במאפיינים הקשורים לבדיקה הגופנית שלך, והם יכולים להיות גבוהים או נמוכים בהתאם למבנה הלוע שלך. כדי לענות על שאלותיך הנוספות יש צורך בבדיקה במרפאה.

12/03/2017 | 15:19 | מאת: עומר יעקבסון

היי הבנתי מרופא א.א.ג שקיים סיכוי שניתוח כזה יוצר בעיות במנגנון הבליעה, הייתי רוצה לדעת לפי מה שאתה מכיר - מה השכיחות וחומרתן של כאלה בעיות כתוצאה מניתוח הרחבת לוע. בברכה עומר

מנהל פורום בעיות בליעה