חוזרת לגבי הודעה ישנה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

18/06/2011 | 22:01 | מאת: אורלי

ההודעה היתה: שלום, אני שמחה למצוא את הפורום הזה. אני סובלת כבר שנים מכמה בעיות שהקשה בהן היא ליחה וקינוח אף תמידיים. התופעה זכורה לי עוד מגיל 8. לעולם לא לקחתי תרופות אלא רק טיפולים הומיאופטיים ותזונתיים שלא תמיד צלחו. התזונה היא גורם משמעותי המשפיע על כמות הליחה והשיעולים. חלב ושמן הם הבעיתיים אך המצב כיום הוא שלא משנה מה אני אוכלת, אחרי כל ארוחה אני נחנקת מליחה. בחודשים האחרונים סבלתי מסטרס רב, והתזונה שלי גם לא היתה טובה. אני לא שמנה וגם לא אוכלת ג'נק פוד אך עדיין חלב ושמן ושוקולד. כמות השיעולים גדלה מאוד, וגם קינוחי אף (הנזלת שקופה) בהשוואה לשנים קודמות. התווסף גם סוג של לחץ בחזה, מרגיש כאילו הליחה הגיעה כבר עד לשם, דבר שלא היה בעבר. נאמר לי ע"י הרבולוג כי אולי יש בעיה בניקוז של נוזלים שמצטברים על הבלוטות. בפעם שעברה המלצת לי ללכת למומחה אלרגיה אך בשנים שעברו גילו אצלי אלרגיה לעונות מעבר, וכשעשו לי את הבדיקות אלרגיה בידיים ובגב לא מצאו כלום (בדיקה שנעשתה בגיל 14-15 בערך). לאיזה רופא התכווהת כשאמרת שאני צריכה לחפש בכיוונים אחרים מאשר בעיות בליעה? זה מה שכתבת בפעם שעברה. תודה רבה, אורלי.

22/06/2011 | 23:54 | מאת:

האם המרכיב של סטרס נפשי קיים עדיין? חלק מהתלונות שהזכרת, כמו לחץ בחזה, יכולות להיות קשורות, וכדאי לטפל בזה. את הנזלת השקופה באף אשר יורדת גם אחורה ללוע ולגרון אפשר להפחית על ידי תרסיסים לאף. בקשי מהרופא שלך מרשם לAvamys, תרסיס אף, פעם ביום, שתי לחיצות בכל נחיר. בהצלחה