בן דואג

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

26/05/2011 | 00:55 | מאת: שלומי

אימי עברה דום לב נשימתי שככל הנראה פגע ביכולת הבליעה שלה....כיום היא מוגדרת בהכרה חלקית אך אינה עונה לפקודות באופן עקבי לגמרי.רציתי לדעת אם ישנן דרכים/טיפולים שניתן לשפר בעזרתם את יכולת הבליעה שלה?

29/05/2011 | 19:58 | מאת:

אם מדובר בהפרעת בליעה על רקע סוג של אירוע מוחי, יש צורך בתהליך שיקומי. יש קלינאי/ות תקשורת מומחים לנושא. למשל באתר האינטרנט http://www.maytav.co.il. לפי דיווחי מטופלים מדובר בצוות מצוין שעובד בירושלים. ממליץ לך ליצור איתם קשר ולקבל הנחיות להמשך. רפואה שלמה.