צרידות מתמשכת

דיון מתוך פורום  צרידות

07/04/2011 | 21:52 | מאת: פנחס

הרופאה אבחנה היפופרינקס לרינקס נודול במיתר שמאל שליש קדמי.לרינגיטיס אחורית.בשפה פשוטה אמרה פוליפ.האם זו המשמעות של כל המונחים הרפואיים.הפנתה למרפאות חוץ למיתרי קול לקביעת תור לניתוח.האם זו האופציה היחידה במקרה הנ"ל?האם יש סיכון בניתוח ?איבוד קול ?אני מורה האם אוכל להמשיך ללמד?האם זה מסוכן ודחוף?אני מצטער על כל השאלות אך אני מאוד מוטרד.והאם אתה יכול להמליץ על מקום לעשות הניתוח גם דרך ביטוח פרטי.(הופנתי לוולפסון האם מחלקה זן טובה שם?) תודה רבה

10/04/2011 | 08:41 | מאת:

כשיש ממצא חד צדדי במיתרי הקול, ההמלצה היא בד"כ להסירו בניתוח. מכיוון שאתה מורה יש חשיבות לאבחנה מדויקת וניתוח זהיר כדי שיאפשר חזרה מהירה למסלול העבודה. ולגבי שאלתך האחרונה - אתה מוזמן להגיע להתייעצות במרפאתי, 03-7645464, רפואה שלמה.