לאחר ניתוח להסרת פוליפ מיתר ימני

דיון מתוך פורום  צרידות

20/12/2016 | 10:58 | מאת: זיו

עברתי ניתוח להסרת פוליפ ממיתר ימני שעבר בקלילות רבה, הממצאים הם: פוליפ פיברוטי בשליש קדמי של המיתר הימני, חלקו העליון מכוסה קרטין בחלקו. הפוליפ נלקח לפתולוגיה. האם יש מקום לדאגה? למרות שהמנתחת שלי הסבירה לי שאין סיבה לדאגה וזה פוליפ רגיל ושפיר, אשמח לדעת מה אומרות המילים שנכתבו במכתב השחרור מב"ח. תודה רבה

30/12/2016 | 09:06 | מאת:

אם המנתחת רגועה אז גם אתה יכול להיות רגוע. בכל מקרה תהיה תשובה סופית מהפתולוגיה ואז הכל יתבהר.