תינוק נולד עם קול צרוד

דיון מתוך פורום  צרידות

17/10/2016 | 22:33 | מאת: גלית

היי נולד לי תינוק כרגע הוא בן חודש, הוא נולד בלידת ואקום מאוד קשה עם אפגר 6 לאחר מכן עלה ל 8 ול10 הוא לא נשם ב2 דקות הראשונות לצורך עזרה בנשימה עשו לו גירוי ושאיבת נוזלים בין מתרי הקול. אינני יודעת איך בדיוק עזרו לו לנשום ומה הוכנס לגרון הכל התבצע בחדר אחר. בסופו של דבר לא היה לו קול בכלל כאשר נולד כרגע בגיל חודש התחיל להופיע מעו הקול אבל לא חזר לחלוטין כמו לתינוק רגיל עדיין הקול נשמע מאוד צרוד ורק כאשר בוכה חזק מופיע מעט..במכתב שחרור מבית החולים הם גם רשמו מושג בשם סטרידור. התינוק יונק ועולה יפה במשקל התייעצתי עם פרופסור אשר אמר שאין קשר לסטרידור שכנראה זו צרידות ממשהוא שהוכנס לגרון אשר תעבור ולא פגיעה כלשהיא במיתר האם הגיוני שכבר חודש עבר והקול עדיין לא חזר ?

20/10/2016 | 23:07 | מאת:

מזל טוב! ממליץ לך להגיע לבדיקה של מיתרי הקול באמצעות סיב אופטי עדין ודק המותאם לתינוקות ומוכנס מהאף. צילום וידאו של המיתרים יסייע באבחנה כדי לדעת מה בדיוק הסיבה לבעיית הקול ומה ניתן לעשות.