צרידות פתאומית חולפת

דיון מתוך פורום  צרידות

10/07/2016 | 11:51 | מאת: פלמוני

שלום, אני בן 24, לא מעשן ובריא בד"כ. בחודשים האחרונים קורה לעתים קרובות שמופיעה אצלי צרידות פתאומית במהלך דיבור, כשאני מרגיש לפתע צרוד מאוד ולא יכול להמשיך לדבר, באמצע משפט. זה עובר תוך שתי דקות לאחר שאני שותה מים. מה יכול להיות הגורם לכך? תודה מראש,

21/07/2016 | 22:39 | מאת:

אם זה עובר לחלוטין תוך כמה דקות, יכול להיות שזה תוצאה של לחץ מוגזם על שרירי מיתרי הקול או מתח. מכיוון שהבעיה חוזרת על עצמה כדאי מאוד לבצע בדיקת סטרובוסקופיה של מיתרי הקול כדי לוודא שהם תקינים.