צדידות בקביעות כמה שנים

דיון מתוך פורום  צרידות

20/06/2016 | 08:30 | מאת: דרדסית

שלום רב, אני בת 43.5 אני סובלת מצדידות במשך כמה שנים ובמיוחד בבקרים מרגישה את העייפות במיתרים, הלכתי לבדיקה את אף אוזן גרון שביצע בדיקה מעמיקה של מיתרי הקול, הכל תקין אצלי רק שהמיתרים אינם נסגרים, הלכתי לטיפול אצל קלינאית תקשורת אך הדבר לא עזר, אשמח לייעוץ.

27/06/2016 | 19:58 | מאת:

צרידות שנמשכת כמה שנים - צריכה להיות סיבה. להגיד שהכל תקין אבל אין סגירה - זה אומר שיש בעיה שלא אבחנו אותה. ממליץ לך לבצע בדיקה נוספת, סטרובוסקופיה במרפאת מיתרי קול המצוידת באנדוסקופ קשיח.