צרידות מתמשכת

דיון מתוך פורום  צרידות

12/05/2016 | 11:28 | מאת: א

מזה כמה חודשים סובלת מצרידות שלפעמים מחמירה,בבדיקה אצל אאג עם מצלמה הבחין במיתר קול אם הבנתי נכון לא נסגרים טוב או יחד לא ממש הבנתי....מאז אני רק צרודה ...ממש מעייף ואיכות חיים ירודה מה אפשר לעשות??בבקשה אני עם ילדים קטנים בבית וסייעת בבית ספר...תודה

12/05/2016 | 12:46 | מאת:

הבעיה השכיחה אצל אמהות צעירות וסייעות זה בצקת ויבלות במיתרי הקול על רקע שימוש יתר. צריך להפחית משמעותית את כמות הדיבור, כולל ימי מחלה למנוחה מהעבודה כסייעת. אם זה לא משתפר מומלץ לעבור בדיקת סטרובוסקופיה במרפאת מיתרי קול, לאבחנה מדויקת יותר של המצב