לאחר ניתוח להסרת פוליפ ויבלת

דיון מתוך פורום  צרידות

07/05/2016 | 00:26 | מאת: קרן

כמה זמן לאחר הניתוח הקול חוזר לעצמו והכאבים ותחושת האי נעימות בגרון נעלמים?? וכמה ימי מחלה נדרשים לקחת לאחר ניתוח כזה?? תודה רבה

07/05/2016 | 14:16 | מאת:

ברוב המקרים - אפשר לדבר כבר אחרי שבוע, הקול מגיע לצורה הסופית שלו כעבור חודש או חודש וחצי. כאבים קלים ואי נעימות נמשכים בדרך כלל מס' ימים בלבד. ימי מחלה - תלוי מה סוג העבודה. אם זו עבודה שכרוכה בשימוש אינטנסיבי בקול כמו הוראה/משחק/הדרכה/מכירות - החופשה הנדרשת היא בין שבועיים לחודש.