צרידות מתמשכת לאחר מחלה

דיון מתוך פורום  צרידות

22/10/2015 | 14:40 | מאת: אמיר

לפני כחודש הייתי חולה..מצונן וחום קל והתחילה לי צרידות שנמשכת עד היום ללא סימני התאוששות הרופא אמר שאין לי דלקת ופשוט צריך לשתות הרבה תה ולשתוק כרגע עדיין יש לי הרבה ליחה שקופה וכשאני מתעורר במהלך השינה מעט צורב לי בגרון קבעתי תור ל א.ג.ג אבל עד אז הייתי שמח לשמוע את דעתך על מצבי והאם יש משהו לעשות שיכול לעזור לקול שלי לחזור *אני זמר ויוצא שלפעמים אני מאמץ את הקול שלי יותר מדי תודה

22/10/2015 | 21:31 | מאת:

להיצמד להמלצות ולתת לגרון לנוח עד לבדיקת רופא אא"ג. להשתדל לשתוק ככל שניתן ולשתות הרבה מים. ובתקופה כזו שהגרון צריך להתאושש, להמנע ממאמץ קולי כלשהו.