בעיות כיח

דיון מתוך פורום  צרידות

16/07/2015 | 16:34 | מאת: דר

קוראים לי דר ואני בן 24. כבר כמה חודשים שיש לי בעיות כיח (ליחה) וביומיים האחרונים זה הגיע לשיא, היה לי קשה לבלוע והייתה לי צרידות ואחריי שהוצאתי כמות כיח דיי גדולה תוך כדיי שהתאמצתי מאוד ויש לציין שזה לא נעים להשמיע את הקול של זה, בקיצור אחריי שכייחתי את עצמי לדעת הקול שלי החל לחזור לעצמו ועדיין יש לי מלא ליחה. אני הלכתי לרופא משפחה והיא נתנה לי מוקוליט או משהו כזה וזה לא עזר, אני קבעתי תור לאא"ג, אבל השאלה שלי האם יש משהו שאפשר לעשות והאם כיח יכול לחדור למיתרי הקול? יש לציין שאני גם סובל מצרבת בלילה ואין לי מושג האם זה קשור לזה

21/07/2015 | 20:42 | מאת:

יש להיבדק על ידי רופא אא"ג כדי להעריך את מצב מיתרי הקול ולתת מענה לשאלות בהתאם לממצאים. יתכן ויש קשר לצרבת. טיפול בצרבת יכול לעזור גם לתלונות הליחה.

21/12/2015 | 21:52 | מאת: אלמונית

אני סובלת מצרידות ממושכת תקופה ארוכה. אובחנתי בבדיקת סטברוסקופיה ונמצאה ציסטה קטנה על מיתר הקול בשלב ראשון נשלחתי לטיפול קול ללא הטבה.עקב כך הוחלט על ניתוח. ברצוני לברר האם זהו הפיתרון היחידי לבעיה ואם יש אפשרות לטיפול שמרני כלשהו ומה הסיכונים הכרוכים בניתוח כזה האם יכול להיות שהצרידות תחמיר לאחר הניתוח?