צרידות שאינה עוברת

דיון מתוך פורום  צרידות

27/06/2015 | 21:53 | מאת: נועם

שלום, לפני כחודש התחתנתי וככל הנראה בחתונה צרחתי וצעקתי ועקב כך איבדתי את קולי. מאז קולי חזר וחל שיפור אך עדיין אני חשה צרודה וקשה לי להפיק דיבור. איני סובלת מכאבים או קשיים בבליעה. מדוע זה נגרם? בנוסף, אני אדם שסובל מחרדות וישר חוששת שמא מדובר בסרטן. אשמח לתשובתך.

03/07/2015 | 19:39 | מאת:

מזל טוב לכבוד החתונה :) יתכן וכתוצאה מצעקה נגרמו דימום, נפיחות או בצקת של אחד ממיתרי הקול. זה יכול לעבור לבד ולפעמים נדרש טיפול. הסיפור אינו מחשיד לסרטן אלא לסוג של פציעה. מציע שתגיעי לבדיקה של מיתרי הקול במרפאה לצורך אבחנה מדויקת והמלצות לטיפול.