שיעול יבש

דיון מתוך פורום  צרידות

08/06/2015 | 09:31 | מאת: שילה

שלום לך, לפני כשבועיים היה לי נזלת ירוקה, אך פעם ב...לא הייתי מצוננת. וזה עבר איכשהו מעצמו. השבוע אני כאב קל בגרון ושיעול יבש. ראשית רציתי לדעת, מה עדיף לשתות משהו קר או חם? שנית, איזה תרופה אפשר לקחת, אך אציין שייתכן ואני בהריון, אני פשוט עשיתי הזרעה, ולכן אני יוצאת מנק הנחה שייתכן והצלחתי (שבוע 3-4)

20/06/2015 | 07:13 | מאת:

בשלבים ראשונים בהריון (שיהיה בהצלחה!) עדיף להימנע מתרופות אם לא חייבים. תה חם/פושר יכול להקל על הגרון ועל השיעול. אם לא חולף מעצמו גשי להיבדק אצל רופא.