צרידות פתאומית שעוברת מהר

דיון מתוך פורום  צרידות

02/06/2015 | 09:23 | מאת: פלמוני

שלום, בממוצע כמה פעמים בחודש אני נעשה צרוד באופן פתאומי, בד"כ באמצע משפט, מה שלא מאפשר לי להמשיך לדבר. אני שותה כוס מים וזה עובר תוך כדקה ואני שוב יכול לדבר כרגיל. ממה זה יכול לנבוע? תודה מראש.

04/06/2015 | 14:00 | מאת:

אם זה חולף סימן שלא מדובר בבעיה קבועה כגון יבלת/פוליפ/צלקת וכו'. יתכן וגירוי כלשהו גורם להתכווצות פתאומית של המיתרים, ולוקח להם כמה דקות להשתחרר. מציע שתעבור בדיקת סטרובוסקופיה של מיתרי הקול כדי לוודא שאכן הכל בסדר, ולהדריך אותך כיצד ניתן להרפות את המיתרים במקרים דומים.