לחץ במייתרי הקול

דיון מתוך פורום  צרידות

23/05/2015 | 09:29 | מאת: עינת

שלום אני לפני שבועיים וחצי הייתי עם כאבים בגרון למחרת עבר והתחיל שיעול יום למחרת עבר גם זה ופשוט נעלם לי הקול הרופאה אמרה שיש לי מוגלה בגרון שיושב על מיתרי הקול הביאה לי אנטיביוטיקה moxyvit forte 500 ובמקביל משאף סטרואידים אחרי שבוע מנוחה חזרתי לעבודה וברגע שחזרתי נעלם לי הקול שוב פעם הלכתי למרלמ עשה חי בדיקה מקיפה קצת יותר ומצא דלקת בשתן וליחה שנמצאת על מיתרי הקול הביא לי זינט 500 ועוד כדורי סטרואידים ווראולין סיימתי עם כל הכדורים וחזר לי הקול אבל עדיין יש כאבים שאני מדברת וצרידות מעטה ולחץ באוזניים כי אני מאמצת את הדיבור ואני כבר שבועיים במחלה האם יש איזשהי המלצה מה עוד ניתן לעשות חשוב למיין אני נציגה טלפונית כל העבודה שלי זה בטלפון.. תודה רבה

27/05/2015 | 01:25 | מאת:

הארכת חופשת מחלה אפילו לחודש, כי מנוחה קולית היא המפתח להחלמה. לשתות הרבה מים ולשתוק כמה שיותר. לאחר חודש, אם אין שיפור מספק, מומלץ לעבור בדיקת סטרובוסקופיה של מיתרי הקול