אין קול

דיון מתוך פורום  צרידות

01/11/2014 | 19:06 | מאת: אני

היי, נעלם לי הקול כבר 4 ימים כשלפני זה התחיל כאב גרון עם קושי בבליעה וחולשה. לקחתי אופטלגין יומיים למרות שלא הרגשתי חום. הייתי צרודה ועם מוקוס. כשדיברתי בטלפון קצת התאמצתי ואז נעלם הקול. אני מפחדת כי זו פעם ראשונה. שתתי סירופ בצל ודבש, תה לא מדברת וכלום לא קורה. אני ממש מפחדת. מה עושים? תוך כמה זמן חוזר קול בממוצע? האם יכול להיות שנעלם בגלל ליחה?

08/11/2014 | 21:31 | מאת:

נשמע כמו וירוס ואמור לעבור תוך 1-3 שבועות. אם לא נעלם כדאי לגשת לבדיקת אא"ג