סיכונים אפשריים בניתוח לייזר אור ירוק לשינוי קול

דיון מתוך פורום  צרידות

24/06/2014 | 16:46 | מאת: נירה

היי אני טרנסית בתהליך שינוי מין מזכר לנקבה ובמסגרת תל השומר עמדתי לעבור ניתוח לפמיניזציה של מיתרי הקול , אך בסוף וויתרתי עליו מחשש לפגיעה כלשהיא . הבנתי מהצוות בתל השומר שהבעיה בניתוח לייזר כזה שהוא אמנם מדוייק אך פולשני יותר לעומת ניתוח מיתרי הקול הרגיל. אם יש מישהי שעברה אצליכם ניתוח דומה אשמח לשוחח עימה אם זה אפשרי

25/06/2014 | 11:27 | מאת:

אני משתמש בלייזר אור ירוק למטרות שונות אך טרם התנסתי בו למטרה הספציפית של פמיניזציה של מיתרי הקול, כך שאין ביכולתי לתת מידע נוסף בהקשר הזה.

25/06/2014 | 16:50 | מאת: גדי

אני יודע שכן משתמשים בו לשינוי מסויים של הקול אצל גברים ונשים