צרידות ושינוי קול

דיון מתוך פורום  צרידות

12/03/2014 | 09:06 | מאת: אירנה

לפני 9 שנים גילו פוליפ במתרי קול, היה ניתוח הסירו פוליפ. בתקופה אחרונה שוב מגלה אותם הסימפטומים שהיו לפני 9 שנים. זה קצת מטריד אותי. אני לא מעשנת וגם אף פעם לא ניסיתי, גם לא מדברת הרבה. השאלה שלי- אם בעבר עשיתי ניתוח יש מצב שזה יחזור ?

15/03/2014 | 22:09 | מאת:

יכול להיות שהפוליפ חזר, כמו שיכול להיות כל בעיה אחרת שלא קשורה לפוליפ. אם הסימפטומים נמשכים מס' שבועות ולא חולפים - גשי לבדיקת מיתרי קול. במיוחד כאשר מדובר במצב לאחר ניתוח, מומלץ לעבור בדיקת וידאו-סטרובוסקופיה באנדוסקופ קשיח.