שיעול ומשאף

דיון מתוך פורום  צרידות

21/02/2014 | 21:55 | מאת: נאור

שלום ראשית יש לציין שאני לא חולה אסתמה או משהו כזה, לפני כשבוע החלו לי שיעולים עם צינון וחום .. החום עבר לאחר יום וחצי.. הצינון מיום ליום משתפר , אך השיעול נשאר אותו דבר כבר שבוע , כעת שיעול יבש ומציק שמפריע לי גם בלילות , לפני מספר ימים היה יותר ליחה היום פחות . הייתי אצל רופאת משפחה היום היא הביאה לי את המשאף סימביקורט טורבוהלר ואמרה לי לשאוף את האבקה שבמשאף פעמיים ביום ( יום ולילה) . יש לנו אירוע גדול במשפחה שאני רוצה לשתות אלכוהול , האם אני יכול לשתות ?

23/02/2014 | 00:23 | מאת:

אם המחלה תחלוף עד האירוע אז תוכל לשתות מעט ובמידה

23/02/2014 | 23:57 | מאת: נאור

כל העניין של החום הנזלת כאבי ראש עבר (קצת נזלת לא משהו רציני מדי פעם) . נשאר רק שיעול שכבר שבוע וחצי לא עובר , האם אני יכול לשתות עם השימוש במשאף ? ואני שוקל לקחת כדורים שרשום מאחורי הטבליות "רקוד" שמעתי שזה יותר טוב לשיעול מאשר המשאף..מה לגבי השימוש בהם יחד עם אלכוהול ?