צרידות בגיל 4.5

דיון מתוך פורום  צרידות

22/12/2013 | 10:13 | מאת: הדס

שלום רב, ביצענו לבן שלי בדיקה בסיב אופטי ונמצא כי יש לו בצקת קלה על מיתרי הקול. זאת בעקבות צרידות לאחר ניתוח כפתורים והסרת שקד שלישי מוגדל לפני כשנה וחצי. האם מלבד טיפול אצל קלינאית תקשורת יש טיפול נוסף?האם הבדיקה שבוצעה היא בדיקה לרינגוסקופית? תודה מראש על תשובתך.

24/12/2013 | 23:29 | מאת:

אכן זוהי בדיקה לרינגוסקופית ולא - בשלב זה לא מומלץ טיפול נוסף חוץ מאשר קלינאית תקשורת ועידוד של הילד לצעוק פחות ולדבר פחות... אם לא יהיה שיפור אחרי שנה נוספת יש לפנות שוב לבדיקה לרינגוסקופית.