הסרה או קלינאית תקשורת?

דיון מתוך פורום  צרידות

11/11/2013 | 23:48 | מאת: טליה

שלום הבת שלי בת 17 ויש לה יבלות על מיתרי הקול. בבדיקה הרופא המליץ ללכת לקלינאית תקשורת במקום ניתוח בלייזר. אני ממש לא יודעת מה לעשות. אני גם לא מבינה גדולה בנושא. מה כדאי יותר? הבת שלי שרה וסולנית בבי"ס והיא מצטרדת כל הזמן. אפשר להציע לי בבקשה מה עדיף? תודה

15/11/2013 | 12:49 | מאת:

ביבלות מקובל לנסות קודם טיפול של קלינאית תקשורת, כי הן נוצרות בגלל שימוש לא נכון במיתרים. אם זה נכשל, מתקדמים לניתוח. וגם אז בד"כ לא בלייזר אלא מכשירים מיקרוכירורגיים עדינים.