צרידות אחרי ניתוח להסרת פוליפ

דיון מתוך פורום  צרידות

10/11/2013 | 19:06 | מאת: עדי

שלום ראה את התכתבותי בהמשך (עדי) את הניתוח בצעתי באמצע חודש ספטמבר אצל פרופסור בעל שם, לדבריו הניתוח אבל בהצלחה. אני מרגישה עליות וירידות בצרידות. מבדיקה שבצעתי ב 17 לחודש-מיתרים חלקים ותנועה תקינה שוליים חלקים אין סגירה מלאה של הגלוטיס בפונציה. אני לא רואה שהמצב משתפר- אני ממש מיואשת. יש לציין שאני מטופלת אצל קלינאית תקשורת. מתי יש לצפות לשיפור משמעותי בצרידות ?

10/11/2013 | 21:31 | מאת:

בשביל להתייחס אצטרך לדעת איזה ניתוח עברת - הסרת יבלת/ציסטה/פוליפ, בצקות, הסרה של גידול בלייזר וכו'. יש לזה השפעה מכרעת על משך ההתאוששות לאחר מכן. וחוץ מזה, שיפור יכול להגיע גם אחרי חודשיים לפעמים אז לא להתייאש...

10/11/2013 | 22:12 | מאת: עדי

שלום הסרת פוליפ ממיתרי הקול (ללא ממאירות) באמצעות לרינגוסקופיה תודה