צרידות

דיון מתוך פורום  צרידות

24/10/2013 | 02:41 | מאת: רונן

שלום רציתי לשאול אחרי שאני מדבר רצוף מעל 20 דקות או רבע שמע למשל שמלמד מישו או קורא מספר אני מתחיל להיות צרוד עד לרמה שבקושי מוציא מילים ואז אם אני מפסיק זה מסתדר לאחר כמה זמן, ושוב המעגל חוזר פעם הבאה שאני או עוד שעה יעשה זאת שוב זה יקרה לדיבור קצת או סתם שיחה באופן רגיל אין לי בעיה אבל אם זה ממושך אז יש כזאת צרידות שממש מונעת להמשיך לדבר רציתי לדעת מה הסיבות שזה יכול להיות בדרך כלל? האם יש כדורים שמשפיעים על מתרי הקול או על הצרידות המוזרה הזאת או האם יש ניתוח לדבר כזה בתודה מראש

27/10/2013 | 16:43 | מאת:

יתכן ויש יבלות או פוליפ על מיתרי הקול כתוצאה משימוש יתר, או שזו רק התעייפות מהירה של המיתרים. האבחנה מתבצעת על ידי בדיקת סטרובוסקופיה במרפאת מיתרי קול - מציע לך לפנות לאחת כזו.