ניתוח

דיון מתוך פורום  צרידות

13/10/2013 | 08:47 | מאת: איילה

דר להב יונתן שלום ושבוע טוב ... שמי איילה ת.ז 22124226 אני במעקב אצלך קיבלתי זימון לניתוח אצלך במיתרי קול ( בצלקת , פוליפ , התחרחבות נימים ???) אני שומעת על מקרים של אנשים שקולם נפגע בניתוח קבלו קול צרוד , גברי, מפחיד!!!!!!!!!!!!!!! אולי שווה עוד התייעצות או ביקורת אצלך ? אולי הסמפטומים נעלמו ? ולא צריך ניתוח. תודה ושבוע נפלא ........ איילה

17/10/2013 | 17:16 | מאת:

ניתוח לטיפול בבצקת/פוליפ/נימים אינו גורם לקול צרוד גברי ומפחיד (!!!) אם מתבצע כמו שצריך. המטרה היא לשפר את איכות הקול וזה בד"כ מושג ללא תופעות לוואי או החמרה בקול. אבדוק אותך שוב בטרום ניתוח לפני החלטה סופית, ואם הסימפטומים חלפו ואת כבר לא צרודה - אולי באמת אין צורך.

18/10/2013 | 07:40 | מאת: איילה

דר יונתן שלום ראשית תודה ... מה שהכי חשוב הוא שאני יודעת שאני נמצאת בטיפול אצל המומחה מספר אחת לעניין ובהחלט מאוד מרגיע.... שוב תודה איילה