גוש בגרון עם כאב צורב וצרידות מתמשכת

דיון מתוך פורום  צרידות

03/10/2013 | 18:38 | מאת: תמר

בשנה האחרונה תחושה של גוש שמפריע בגרון בזמן בליעה, בביקור אצל רופאת א.א.ג אמרה שזה נובע מסטרס. שנה חלפה ולזה התווספו תסמינים נוספים של כאב צורב בגרון המופיע מספר פעמים ביום וכן צרידות מזה 4 חודשים. בביקור מחודש אצל הרופאה ביצעה בדיקת t שהיתה תקינה. יש לציןן כי מזה שנה אני נוטלת אומפרדקס פעמיים ליום בשל מעי רגיז. התופעות ממשיכות והצרידות ממשיכה למרות שאני מקפידה לשתות, לדברי הרופאה המיתרים חלקים והכל נובע מיובש שציינה שיש גם באף. מה הלאה? תודה מראש על תשובתך.

11/10/2013 | 08:36 | מאת:

לפעמים כמו שיש מעי רגיז יש גם "גרון רגיז", למרות שאין אבחנה רשמית כזו. אבל תחושת גוש, כאבים וצריבה יכולים להופיע בלי גורם ברור. תמיד מומלץ לבדוק שוב כדי לוודא שלא פספנו משהו, אבל בהנחה שהכל תקין - הרגעה כללית והרפיית שרירים יכולה לעזור. לגבי הרפיית שרירי הגרון - טיפול אצל קלינאית תקשורת לשחרור מתח מוגזם בשרירי הגרון והקול יכול להביא לשיפור ניכר.

16/10/2013 | 06:43 | מאת: תמר

תודה דוקטור על תשובתך.