צרידות לסרוגין

דיון מתוך פורום  צרידות

27/08/2013 | 22:12 | מאת: בן

אם הקול הולך לאיבוד לסרוגין אין צרבת חזקה אך יש הרגשת אי נוחות בגרון לסרוגין. ואם רופא אאג המליץ על תרופות לרפלוקס האם יש דחיפות רפואית (מחינת מיתרי הקול) ללקיחת התרופות או שיש אפשרות לנסות ע"י תזונה נכונה וכו" תודה ושנה טובה

01/09/2013 | 01:23 | מאת:

בד"כ אין דחיפות רפואית בנטילת התרופות נגד רפלוקס, כאשר מדובר בתלונות מסוג זה במיתרי הקול. האבחנה הזו היא לרוב לא ודאית ואף מומלץ לנסות דרכים נוספות לטפל בבעיה כמו תזונה נכונה דלת אוכל חמוץ/חריף/מתובל/שמן, הפחתת קפאין והקפדה על שתיה מספקת של מים.