טיפול בפוליפ לזמרים

דיון מתוך פורום  צרידות

10/06/2013 | 12:57 | מאת: שרון

שלום לאחר ביקור במפאה של כללית , אובחן אצלי פוליפ ( ללא מצלמה ,אלא בעזרת מראת רופא ), ונאמר לי לגשת לעשות ניתוח. אני זמר במקצועי ומעונין לשמור על הקול . וידוע לי שיש סיכון בניתוחים הללו. האם השימוש בתמציות או בפתרונות אחרים אלטרנטיבים יכולים לפתור את הבעיה או שמא ניתוח הוא המוצא היחיד.. אם כן תוך כמה זמן להערתך ניתן לשוב לשגרת עבודה ??

17/06/2013 | 21:24 | מאת:

בפוליפ קטן ממש אפשר לנסות לטפל באופן שמרני על ידי ריפוי בדיבור או מנוחה, אבל זה יכול לקחת הרבה זמן ולתסכל מבחינת התוצאות. ניתוח שנעשה באופן מיקרוכירורגי וזהיר יכול לפתור את הבעיה באופן מיידי ולאפשר לך לחזור ולשיר ללא הגבלה כעבור מס' שבועות. צריך לבדוק אותך על ידי וידאו-סטרובוסקופיה כדי לראות לאיזה מהשיטות אתה מתאים.