צרידות שלא עוברת מספר חודשים

דיון מתוך פורום  צרידות

26/05/2013 | 08:51 | מאת: רחל

שלום, לבעלי כבן 40 יש צרידות שלא עוברת כבר כמה וכמה חודשים, עבר בדיקה של גסטרו שלא מצאה כלום, בנוסף סובל מצרבות ומקבל טיפול נגד הצרבות כבר של כמה שבועות- הצרבות עברו אבל הצרידות נשארה.. האם יש קשר בין צרידות וצרבת? לאיזה רופא לפנות הלאה? זה ממש מטריד ופוגע בעבודה.. תודה מראש..

26/05/2013 | 15:59 | מאת:

צרידות אינה בעיה של רופא גסטרו, ורק באופן עקיב קשורה גם לצרבות. צרידות היא קודם כל בעיה במיתרי הקול. לכן יש לעבור בדיקה אצל רופא אף אוזן וגרון, רצוי אצל מומחה למיתרי קול.