איו מיתר לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  צרידות

23/05/2013 | 14:22 | מאת: איילת

עברתי באסותא לפני שנה ושלושה חודשים ניתוח להוצעת עונה באסותא והמרדים הרס לי את המיתר הייתי אצל קלינאית תקשורת וזה לא עזר. קשה לי לנשום ואני מאוד צרודה...

26/05/2013 | 15:58 | מאת:

אני מבין שעברת ניתוח להסרת אונה של בלוטת התריס. ואם מאז הניתוח המיתר לא מתפקד - האם זה בגלל בעיה בהרדמה או בגלל שבניתוח נפגע העצב של מיתר הקול (סיכון ידוע של ניתוח זה)? יש אפשרות לעזור ולשקם את המיתר שנפגע אך אני זקוק ליותר פרטים.

27/05/2013 | 12:33 | מאת: איילת

הניתוח היה באסותא דר סאותא כריתת עונה בראיות המרדים הרס י לי את המיתר מאז הייתי אצל קלינאית תקשורת ולא עזר. קשה לי מאוד לדבר וקשה לי מאוד לינשום. מה אתה מציע תודה איילת