צלקת על מיתר קול

דיון מתוך פורום  צרידות

21/05/2013 | 03:42 | מאת: מירית

היי , אני בת 21 ואני צרודה מגיל מאוד צעיר (12 או אפילו לפניי ) לפני כ5 שנים עברתי אבחון בבית חולים שניידר ונאמר לי שיש לי בעיות בדיבור ואני צריכה טיפול מקלינאי תיקשורת , עברתי את הטיפול ולא עזר דבר לפני כשנה הצרידות נהיתה חמורה יותר ואף מגיע למצב של ימים ללא קול שוב הלכתי לאבחון והפעם אבחנו שיש לי בצקות על מיתר השמאלי , אחרי מספר איבחונים נאמר לי שמיתר אחד לא התפתח ויש עליו צלקת מאוד ברורה וזה מה שגורם לצרידות מאוד קשה וליבלות ובצקות על המיתר השני שכן התפתח ... המליצו לי לעבור ניתוח הזרקת שומן למיתר שלא התפתח ... האם אתה ממליץ לעבור את הניתוח הזה או שיש טיפול אחר, מפניי שנאמר לי ששומן ניספג והסיכוי שהניתוח יביא תוצאות טובות מאוד קלוש...

23/05/2013 | 00:06 | מאת:

נשמע מקרה מורכב. לא אוכל לתת לך המלצה חד משמעית מבלי לבדוק אותך, את מוזמנת :)

23/05/2013 | 00:13 | מאת: מירית

אשמח לקבל את הכתובת והפרטים ואגיע לבדיקה