יבלות במיתרי הקול

דיון מתוך פורום  צרידות

20/05/2013 | 23:26 | מאת: ענבר

שלום, אני מורה במקצועי וגילו לי לפני כשבועיים וחצי יבלת גדולה במיתר שמאל עם סימני דמם (שטף דם ? ) ונפיחות במיתר ימני. מאז אני בחופשת מחלה - הצרידות חלפה אולם עדיין כאשר אני מדברת מעט יש תחושה של אי נוחות בגרון (תחושה של "שריפה"). האם התחושה בגרון לא הייתה אמורה לחלוף אחרי מנוחת דיבור של כשבועיים וחצי ? אני אמורה להתחיל טיפול אצל קלינאית תקשורת.. אשמח על המענה..

23/05/2013 | 00:05 | מאת:

זה לא עובר כל כך מהר. דרושים כמה חודשים, במקביל לריפוי בדיבור. צריך לעשות הערכה חוזרת אצל אא"ג אחרי כחצי שנה ולראות האם הבעיה מסתדרת או שצריך ניתוח