אחרי בדיקת סטרובוסקופיה

דיון מתוך פורום  צרידות

13/05/2013 | 18:14 | מאת: י.א

צרידות קשה מזה 8 חד -בבדיקה נכתב: הגבלה קשה בתנועה של המיתר הימני,תנועה תקינה של המיתר השמאלי,בפונציה קיימת אי סגירה קלה לאורךכל הגלוטיס,ללא פוליפים קשריות או ממצאים פתלוגיים אחרים.בהמלצות-במידה ולא תהיה התאוששות של תנועה של המיתר ניתן לשקול מדיאליזציה שלו עי הזרקה בביח.ברצוני לדעת מה משמעות התוצאות? מהו הטיפול בהזרקה ,מה מזריקים ? האם זה מסוכן? האם זה עוזר משמעותית?

14/05/2013 | 17:18 | מאת:

הזרקה היא אחת הדרכים לטפל בשיתוק מיתר קול כדי לשפר את הסגירה. מזריקים חומר סינטתי , כמו זה שמזריקים למילוי קמטים בפנים, או שומן שנלקח מבטן החולה. הפעולה נעשית בהרדמה מקומית או כללית. הפעולה אינה מסוכנת, האפקט יכול להיות משמעותי אם כי עם הזמן החומר הסינטתי נספג, השומן יכול להישאר אם הוא נקלט.