קודם כל תודה על התשובה המהירה

דיון מתוך פורום  צרידות

04/05/2013 | 23:31 | מאת: שירי א

לא הבנתי מה זה אומר שינוי בקול בדכ חיובי? הקול שלי רוב הזמן מאוד נעים ואני אך מוחמאת לעיתים קרובות עליו ברם אולם הוא מתיעך בקלות מצטרד לאחרונה יותר מידי פעמים , מה שכמובן מגביל אותו בעבודה וכן זורע חרדות בליבי האם גוון הקול הופך גבוהה יותר לאחר הניתוח? האם אנשים לא יזהו אותי ? באם אחליט לוותר על הניתוח האם הוא עלול להפוך סרטני ? קראתי פה בפורום שזה יכול לקרות מה היית מיעץ אם אבחר לוותר על הניתוח לעת עתה ? האם המצב יכול להחמיר עד שאאבד את היכולת לשיר בכלל ? עומדת לחתוך את הורידים (!)

10/05/2013 | 13:58 | מאת:

הרבה שאלות, לא על כולן אפשר לענות מבלי לבדוק אותך. בדרך כלל אחרי ניתוח הקול יותר צלול, פחות צריך להתאמץ ואין התעייפות קולית, וברור שמזהים אותך. ציסטה רגילה במיתר קול אינה הופכת לסרטן. לחתוך את הורידים? הכל בסדר??