צרידות ובצקת

דיון מתוך פורום  צרידות

11/04/2013 | 13:23 | מאת: קובי

שלום ד"ר להב. אני יותר משבוע צרוד כמעט בלי קול לחלוטין כשהייתי אצל מומחה א.א.ג הוא אמר לי שיש לי בצקת וסימנים לאלרגיה ושקדים מורחבים ואדומים והוא נתן לי זריקת סטרואידים ואנטיביוטיקה . לפי דעתו הסטרואידים היו אמורים לעזור תוך כמה שעות אבל משום מה אין כלל שיפור במצב אחרי יומיים ולקיחת אנטיביוטיקה מה דעתך?האם יש טעם להפסיק לדבר איזה כמה ימים או שזה גם לא יעזור

20/04/2013 | 22:05 | מאת:

דלקות הגורמות לאיבוד קול הן בד"כ ויראליות וחולפות מעצמן תוך 1-2 שבועות. אם זה עדיין לא חלף גש לבדיקה חוזרת של מיתרי הקול.