צרידות מתמשכת

דיון מתוך פורום  צרידות

04/04/2013 | 22:55 | מאת: ריקי

שלום ד"ר להב אני עוסקת בהוראה מזה 32 שנים ולאחרונה קולי החל להעלם. כלומר בשעות הבוקר אני עם קול (צרוד אמנם) אך, לאחר יום עבודה קולי שחוק ולעיתים נעלם.השימוש המוגבר בקול במהלך היום גורם לי לעיתים לכאבים בחזה. מה אתה ממליץ לי לעשות? האם כל רופא א.א.ג מטפל במתרי הקול ? תודה מראש

11/04/2013 | 00:14 | מאת:

הסיבה השכיחה ביותר לתלונות האלו אצל מורה ותיקה היא יבלות שהתפתחו על מיתרי הקול. בדיקת אא"ג אמורה לאבחן את הממצא, מומלץ כמובן לפנות למומחה בתחום מיתרי הקול.