צרידות לא עוברת

דיון מתוך פורום  צרידות

17/03/2013 | 10:24 | מאת: ג36

שלום ד"ר להב כתבתי לך לפני שבוע לגבי צרידות שלא עוברת וטיפול באומפרדקס 20. אני מתחיל לחשוש(על אף תשובתך המרגיעה), כיון שמעולם לא חוויתי תופעה כזו למשך זמן של מעל חודש. נוטל את הכדורים(פעמיים ביום) באופן תקין כשבועיים, אולם מודה שלא לחלוטין מקפיד על אי אכילה 3 שעות לפני השינה. כמו כן עדיין אוכל חטיפים(בעיקר במבה) ומאכלים שומניים, אם כי משתדל לא לאכול סמוך לשינה. זה פשוט מתסכל ומתחיל להפחיד, צרבת כבר מזמן אין לי, אולי האבחנה אינה נכונה ומחיטוט לגבי מידע הבנתי שאולי יש לי ריפלוקס(מה זה?). ידוע לי שעלי לקחת את זה לפחות חודש, אבל אין שיפור ואול אף מעט הרעה. האם יש בדיקות יותר מקיפות שכדאי לעשות? תודה

21/03/2013 | 22:37 | מאת:

גש לבדיקת וידאו סטרובוסקופיה בסיב קשיח במטרה להרגיע את העניינים.