צרידות יותר מחודשיים

דיון מתוך פורום  צרידות

10/03/2013 | 13:50 | מאת: מילי

שלום, לאחרונה (כ-חודשיים וחצי) התחלתי לסבול מצרידות שלא עוברת. ביקרתי אצל אף אוזן וגרון ועשה לי בדיקה של מיתרי הקול. אמר שהכל בסדר ושיש לי חומציות בגוף ולכן אני צרודה ועייפה ומלאת ליחה. נתן לי כדורים לשבועיים. אבל זה לא עזר...ואני עדיין צרודה. אני בת 38+ ובחיים שלי לא הייתי צרודה יותר משבוע.... האם יש קשר לזה שהתחלתי לעבוד במקום עבודה חדש שאין בו חלון? ואם לא, אז ממה זה יכול להיות? והאם יש לזה טיפול? תודה, מילי

12/03/2013 | 21:02 | מאת:

חומציות יתר היא אחת הסיבות אולם לרוב זו לא הסיבה העיקרית. לא ברור האם הבעיה קשורה להיעדר חלון. מציע לך לעבור בדיקה וידאו-סטרובוסקופית של מיתרי הקול